Aankoopbegeleiding

Diensten

Zekerheid bij de aankoop van een onderneming

Diensten

Als ondernemer weet u precies welke kansen een overname biedt voor uw onderneming. Maar heeft u ook scherp zicht op de risico’s? Hoe borgt u dat u niet te veel betaalt? En op welke punten in het onderhandelingstraject doet u wel én geen concessies? Met de ondersteuning van Schuiteman M&A – Corporate Finance verzekert u zichzelf van alle benodigde financiële en juridische expertise om een verantwoorde deal te sluiten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specialisten

Schuiteman M&A – Corporate Finance ondersteunt kopers onder meer met het uitvoeren van due dilligence onderzoek en bedrijfswaarderingen en het controleren van transactiedocumentatie. Verder zijn we desgewenst uw strategisch sparringpartner of nemen we een leidende rol in onderhandelingen, bijvoorbeeld over gevoelige punten of bij complexe cross-border transacties. Voor bedrijven met een actieve buy-and-buildstrategie zoeken en selecteren we ook graag geschikte overnamekandidaten.

Trackrecord in complexe en internationale deals

Aanpak

Het overnameteam van Schuiteman M&A – Corporate Finance staat onder leiding van Jan Louis Burggraaf. Hij zat aan de onderhandelingstafel bij de fusie tussen KLM-Air France en Ahold-Delhaize en talloze overnames van enterprise ondernemingen en multinationals. Met de meervoudig beste overnameadvocaat van Nederland in uw team staat u sterker in onderhandelingen en vergroot u uw kansen om tot een optimale deal te komen.

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager