Bedrijfswaardering

Diensten

Diepgaand inzicht in de waarde van uw bedrijf

Diensten

Een goede bedrijfswaardering is veel meer dan een bedrag onder de streep. Wat zijn bijvoorbeeld de waardedrijvers in uw bedrijf? En aan welke knoppen kunt u nog draaien om de economische waarde van uw onderneming te verhogen? Met een uitgebreide bedrijfswaardering van Schuiteman M&A – Corporate Finance krijgt u diepgaand inzicht.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specialisten

Schuiteman M&A – Corporate Finance stelt jaarlijks tientallen bedrijfswaarderingen op. Dat doen we bijvoorbeeld ten behoeve van aankoop of verkoop van een onderneming, de fiscale herstructurering van een bedrijf of de herfinanciering van ondernemingen. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij het opstellen van een fiscale openingsbalans en het overleg daarover met de Belastingdienst.

Technisch op orde, breed vertrouwd

Aanpak

Uw bedrijfswaardering wordt bij Schuiteman M&A – Corporate Finance opgesteld door een register valuator. U weet daarmee zeker dat het rapport voldoet aan de hoogste technische
standaarden. Ook geeft onze handtekening onder de waardering extra gewicht in gesprekken met de fiscus, financierders of (potentiële) aandeelhouders. Dankzij onze nauwe samenwerking met de sectorspecialisten van Schuiteman Accountants & Adviseurs weet u bovendien dat we tot in detail op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen in uw markt en sector.

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager