Litigation support

Diensten

Sta sterk in financieel-juridische conflicten

Diensten

Bij conflicten over financiële vraagstukken wilt u vermoedens en aannames omzetten in onweerlegbare feiten. Daar helpen de gerechtelijk deskundigen van Schuiteman M&A – Corporate Finance u bij. Met onze onafhankelijke waarderingen, bedrijfseconomische onderzoeken of financiële feitenrelazen staat u sterker in een mediationtraject of de rechtszaal.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specialisten

Schuiteman M&A – Corporate Finance speelt regelmatig een doorslaggevende rol bij conflicten tussen aandeelhouders, bijvoorbeeld over de waarde van de onderneming of de
omvang van economische schades. Twijfelt u aan gepresenteerde cijfers, rapporten of adviezen? Dan voeren we graag een second opinion uit. Verder ondersteunen onze specialisten advocatenkantoren met de uitvoering van complexe berekeningen en financieel-economische argumentatie die bijdraagt aan een sterke juridische strategie.

Erkend gerechtelijke deskundige aan uw zijde

Aanpak

Het litigation support team van Schuiteman M&A – Corporate Finance staat onder leiding van Robin van Denderen. Hij is register accountant, register valuator en staat ingeschreven als gerechtelijk deskundige. In die rol wordt hij ook regelmatig als onafhankelijk expert ingeschakeld. De combinatie van financieel-economische expertise en inzicht in hoe rechters waarderingen en feitelijke rapportage beoordelen, geven u een voorsprong in complexe conflicten.

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager