Verkoopbegeleiding

Diensten

Rust en balans bij de verkoop van uw bedrijf

Diensten

De verkoop van uw bedrijf of de overdracht aan de volgende generatie is een complex en vaak ook emotioneel proces. Daarbij telt veel meer dan de juiste prijs. Het gaat bijvoorbeeld ook om uw reputatie en een goede toekomst voor uw medewerkers. Schuiteman M&A – Corporate Finance brengt rust in dat proces en heeft oog voor de mens achter de deal. We bewaken voor u de rode lijn in het verkooptraject en ondersteunen u bij het maken van gebalanceerde keuzes. Dat doen we zowel bij nationale overnames als bij cross-border deals.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specialisten

Van pré-verkoopadvisering tot het opstellen van een informatiememorandum. En van het selecteren van geschikte overnamekandidaten tot het voeren van onderhandelingen en opstellen van transactiedocumentatie. We staan in elke stap van proces naast u met raad en daad. Daarbij bent u steeds in control, maar onze corporate finance specialisten nemen u veel werk uit handen. Doordat we financiële en juridische expertise in eigen huis hebben, kunnen we daarbij razendsnel schakelen op sleutelmomenten in het verkooptraject.

Verzekerd van een top-level sparringpartner

Aanpak

Het overnameteam van Schuiteman M&A – Corporate Finance staat onder leiding van Jan Louis Burggraaf. Hij zat aan de onderhandelingstafel bij grote nationale en internationale fusies en overnames. Die ervaring zorgt voor focus en rust in uw traject. Ook bent u verzekerd van een top-level sparringpartner bij het nemen van complexe beslissingen. Hierdoor vergroot u uw kansen om tot een goede deal te komen.

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager