Sparringpartner, uitvoerend adviseur en navigator

Over ons

Sparringpartner, uitvoerend adviseur én navigator

Onze aanpak

In de wereld van fusies en overnames zijn de belangen altijd groot, de druk onophoudelijk hoog en vragen steevast urgent. Veel ondernemers ervaren de aankoop, verkoop of overdracht van hun bedrijf dan ook als zeer ingrijpend. Zelfs als ze voor de tweede, derde of vierde keer aan de dealtafel zitten. In die intensieve periode is Schuiteman M&A – Corporate Finance niet alleen sparringpartner en uitvoerend adviseur, maar vooral ook uw navigator.

Resultaatgericht, mensgedreven

Ervaring en expertise

Met onze ervaring en expertise brengen we rust in het traject en maken we de strategische, financiële en operationele impact overzichtelijk. Zo krijgt u de grip die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen. In dat proces verliezen we nooit uit het oog dat een transactie een middel is om grotere doelen te realiseren. En beseffen we dat mensenkennis en levenswijsheid minstens zo belangrijk zijn als technische expertise. Onze aanpak? Die is resultaatgericht én mensgedreven. Omdat die balans u het verste brengt.

Gevormd en geworteld

Onze roots

Schuiteman M&A – Corporate Finance is opgericht in 2017 en heeft haar wortels in de accountancy. Een wereld waar relaties zijn gebouwd op vertrouwen, betrokkenheid, deskundigheid en integriteit. Als onafhankelijk corporate finance kantoor staan we stevig op eigen benen. Tegelijkertijd delen we nog altijd dezelfde waarden en koesteren we de samenwerking met de accountants, fiscalisten en bedrijfskundig adviseurs van Schuiteman.

Maak kennis met al onze collega’s

Ons team

Robin van Denderen

Director M&A – Corporate Finance

Jan Louis Burggraaf

Director M&A – Corporate Finance

Abed Aftabi

Advisor Corporate Finance

Annuska Wolff

Manager Corporate Finance

René Schipper

Analyst Corporate Finance

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager