Debt Services

Diensten

Optimale financieringsarrangementen bij overnames en opvolging

Diensten

Bij overnames of bedrijfsopvolging komen vaak ook financieringsvraagstukken om de hoek kijken. Hoe maakt u slimme keuzes in een versnipperd financieel landschap en vindt u de juiste balans tussen vertrouwde en nieuwe financieringsvormen? Schuiteman M&A – Corporate Finance ondersteunt u graag bij het het arrangeren van acquisitiefinanciering en het optimaliseren van uw financieringsstructuur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specialisten

De specialisten van Schuiteman M&A – Corporate Finance analyseren uw financieringsopties en werken financieringsvoorstellen uit. Vervolgens onderhandelen ze samen of namens u met banken, investeringsmaatschappijen, informal investors en andere financieringsverstrekkers. Zo komen we voor u tot een optimaal financieringsarrangement. Desgewenst ondersteunen we u ook graag bij herfinancieringen of met een analyse van uw huidige financieringsstructuur, waarbij we adviseren over optimalisatiemogelijkheden.

Ruime ervaring, onafhankelijk advies

Aanpak

Het debt services team van Schuiteman M&A – Corporate Finance bestaat uit ervaren financieel specialisten, met een achtergrond in zowel de bancaire sector én een uitgebreid netwerk als het gaat om nieuwe financieringsinstrumenten. Ze adviseren u onafhankelijk, op basis van een vaste vergoeding. Zo weet u zeker dat een voorgesteld financieringsarrangement daadwerkelijk in uw belang is.

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager