Legal Counseling

Diensten

Juridische zekerheid bij complexe deals

Diensten

In overnametrajecten zijn de belangen altijd groot en de druk continu hoog. Wie bewaakt er daarbij uw juridische zekerheden? De gespecialiseerde legal counselors van Schuiteman M&A – Corporate Finance zijn ook graag uw technisch en strategisch juridisch partner tijdens complexe en/of internationale deals.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specialisten

Een deal is pas goed als alle juridische details kloppen. Daarom ondersteunen we u bij de optimale juridische structurering van transacties. Ook reviewen we overeenkomsten en adviseren we u over juridische aandachts- en onderhandelpunten. Tot slot coördineren we voor u de juridische afhandeling van (cross border) deals, inclusief competition filing bij mededingingsautoriteiten.

Toonaangevend in legal counseling

Aanpak

Het legal counseling team van Schuiteman M&A – Corporate Finance staat onder leiding van Jan Louis Burggraaf. Jan Louis zat aan de dealtafel bij de grootste fusies en overnames in de Nederlandse geschiedenis. Met de zes keer tot beste uitgeroepen overnameadvocaat van Nederland in uw team staat u sterker in de onderhandeling. Ook beschikt u over een top-level sparringpartner die met u meedenkt: waar beweegt u mee en wanneer geeft u juist niet toe?

Betrokken bij 50+ opdrachten in 2023

20+ Bedrijfswaarderingen per jaar

26% Cross-border transacties

Heeft u vragen voor ons?

Vragen
Mariël van Dalen Officemanager